به گزارش مشرق، رييس هيأت مديره شرکت نمايشگاههاي ميراث فرهنگي و گردشگري ـ همراه مديرعامل اين شرکت، در نشستي، ضمن پرداختن به جايگاه گردشگري ايران، از چالشهاي مربوط به تبليغات ايران در بخش گردشگري سخن گفت.
برزين که اکنون مديرعامل گروه هتلهاي هما نيز است و فعاليت خود را در ستاد تبليغات و نمايشگاهها از زمان رياست اسفنديار رحيممشايي در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري آغاز کرد، در ادامهي اين گفتوگو اظهار کرد: از زمان رياست مشايي در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، صنعت گردشگري که به طبقهي خواص تعلق داشت و بيشتر سفرها نيز خروجي بود، در سبد خانوار ايراني قرار گرفت و نگاه جدي به سفر ايجاد شد.
او تأکيد کرد: گردشگري در دورهي رياست آقاي مشايي به صنعت تبديل شد، اگرچه ضعف و کمبود بسيار است، ولي مهم اين است که نگاه ما به گردشگري تغيير کرده است.
برزين گفت: مشايي، تراز نويني از روشنفکري ديني را درس ميدهد، يعني يک پديدهاي است که به عمق تاريخ نقب ميزند، از نهضت سبز فاطمي آغاز و از نهضت سرخ حسيني عبور ميکند و به نهضت سفيد علوي ميبالد و نگاهش را براساس فرهنگ انتظار که عمدهي شاخصهاي آن نفي باورهاي غلط، روشنفکري، اميدبخشي و اميد به فرداي روشن است، تعريف کرده است.
او ادامه داد: امروزه هر کاري که در عرصهي توانمنديهاي ايران، نه فقط گردشگري در همهي زمينههاي علمي انجام شده، اميدبخش است و نشاندهندهي توانايي ماست. اگر دقت کنيد همين حالا در زمينههاي نانو، فناوري هستهيي، سلولهاي بنيادين و هوا و فضا قلههاي رفيعي را فتح کردهايم. در واقع، عَلَم «نهضت توليد علم» را از حدود هفت هشت سال پيش مقام معظم رهبري بلند کردند و حالا پس از گذشت پنج شش سال، دستاوردهاي آن حاصل شده است.
برزين بيان کرد: اکنون نگاه اميدبخش و با نشاطي وجود دارد که بيان ميکند، ايران بهعنوان امالقراي کشورهاي اسلامي بايد بتواند در تمام زمينهها پيشرفت کند و پرچم ظهور را در اين جهان به اهتزاز درآورد. وقتي اين نگاه باشد، آن را به تمام زمينهها ميتوان تسري داد.
برزين در اين نشست به تشريح فعاليتهايي که شرکت نمايشگاههاي ميراث فرهنگي و گردشگري در پنج سال گذشته انجام داده است و ضعفها و مشکلات تبليغات و بخش نمايشگاههاي بينالمللي پرداخت.